Sammen skaber vi fremtiden

Nørre Boulevard Skolen

Indskrivning i bh.kl./Optagelse i sportsklasse

Indskrivning i børnehaveklasse
Hvis dit barn skal begynde i skolen, skal du indskrive barnet. Det er gratis, og indskrivningen foregår i januar måned forud for det skoleår, hvor dit barn skal starte. Du skal logge på med NemID, og du skal indtaste barnets cpr-nummer.

Klik her for at komme i gang med indskrivningen til skole og Sfh

Hvis du gerne vil vide mere om Nørre Boulevard Skolen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan også vise jer rundt på skolen, hvis I har lyst til at se rammerne for dit barns hverdag i skolen og i vores SFH.

Kontakt os på tlf. 9611 5970.

www.holstebro.dk/skolestart

Indskrivningsbrev til kommende elever/forældre

Optagelse i sportsklasse
Du kan læse mere om Holstebro Elitesport & Sportsakademi samt sportsklasserne på Nørre Boulevard Skolen her:

Holstebro Kommunes Elitesport

Nørre Boulevard Skolen og Holstebro Elitesport afvikler informationsmøde om optagelse til skoleår 2019/2020 i sportsklasser 7. -9 . årgang:

• mandag den 17.12.2018 kl. 17.30

på Nørre Boulevard Skolen - Afd. D, Nørre Boulevard 57, Holstebro